Maarten Bokslag & Caroline Moerland

TaaieTeksten.nl is een project van  Maarten Bokslag en  Caroline Moerland, tekstschrijvers uit Tilburg.

Wij beschikken beiden over een jarenlange ervaring op het gebied van schrijven en redactie, maar ook in het aansturen van fotografen en vormgevers (correctie digitale drukproeven). Omdat we veel voor (semi-) overheidsorganisaties werken, weten we hoe ze functioneren. We hebben gevoel voor de politieke gevoeligheid van teksten en begrijpen het belang van strakke deadlines.

Van sterk wervend tot objectief, van zakelijk tot storytelling: u kunt bij ons terecht voor alle tekststijlen. Door jarenlange ervaring én de juiste opleidingen beheersen wij ons vak tot in de finesses. Wij schrijven altijd de tekst die het beste past bij het doel van uw publicatie.

Maarten Bokslag

Maarten studeerde communicatie/taalbeheersing aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Sinds 25 jaar werkt hij als freelance tekstschrijver en journalist. Hij heeft ruime ervaring bij tijdschriften, als journalist, eind- en hoofdredacteur. Daarnaast is Maarten specialist in het helder (her)schrijven van teksten voor kadernota’s, structuurvisies, jaarverslagen en andere lange zakelijke documenten. Maarten is een doorgewinterde professional, met een heldere kijk op schriftelijke communicatie.

Nader kennismaken met Maarten Bokslag en zijn bedrijf Maarten Bokslag tekst & concept?


Caroline Moerland

Caroline studeerde HBO-journalistiek in Tilburg en volgde diverse aanvullende trainingen. Zij heeft 25 jaar ervaring als journalist, freelance tekstschrijver en interim-communicatiemedewerker, vooral voor (semi-) overheid. Caroline houdt ervan om ingewikkelde onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek, zonder af te doen aan de inhoud. Haar jarenlange ervaring met juridische teksten komt hierbij goed van pas. Caroline is een sterke allround tekstspecialist, zorgvuldig en klantgericht.

Nader kennismaken met Caroline Moerland en haar bedrijf MeijersMoerland?